Λάουρα Νάργες: Η εξομολόγηση για τα κιλά της εγκυμοσύνης – «Τις περισσότερες φορές κλαίω, αλλά μετά κάπως βρίσκω δυνάμεις»

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Λάουρα Νάργες, καθώς πριν από 8 μήνες περίπου έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή και την φροντίδα του γιου της, παράλληλα όμως, φροντίζει να αφιερώνει χρόνο και στον εαυτό της κάνοντας  πράγματα που αγαπά.

Η Λάουρα Νάργες έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό πως ξεκίνησε διατροφή και γυμναστική για να καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. 

Το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 μάλιστα, η Λάουρα Νάργες βγήκε για τρέξιμο, για να μην χάσει την καθιερωμένη προπόνησή της. Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφίας της εν ώρα γυμναστικής και την συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

«Τις περισσότερες φορές κλαίω αλλά μετά θυμάμαι, η μου το θυμίζει ο Χρήστος Σαντικάι, ότι το έχω κάνει ξανά και κάπου κάπως βρίσκω δυνάμεις», έγραψε η Λάουρα Νάργες κάτω από την φωτογραφία της.

Read More

And More