Λάουρα Νάργες: Μαγικές στιγμές στη Ν. Υόρκη με τον αγαπημένο της Μιχάλη Μουρούτσο! [pics]

Λάουρα Νάργες: Μαγικές στιγμές στη Ν. Υόρκη με τον αγαπημένο της Μιχάλη Μουρούτσο! [pics] | tlife.gr

Στη Νέα Υόρκη βρήκε η νέα χρονιά την Λάουρα Νάργες η οποία ζει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες. Φυσικά το υπέροχο αυτό ταξίδι το βιώνει μαζί με τον αγαπημένο της Μιχάλη Μουρούτσο. Και μπορεί ο Ολυμπιονίκης και η παρουσιάστρια να μην δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες στα προσωπικά τους social media αλλά δεν κρύβουν ούτε τον μεγάλο τους έρωτα ούτε βέβαια ότι είναι μαζί σ΄αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι!

Η Λάουρα και ο Μιχάλης επισκέφτηκαν τη διάσημη, δημόσια βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης ενώ εκεί που ενθουσιάστηκε ήταν το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μadame Tussaud όπου έβγαλε φωτογραφίες σχεδόν με όλα τα διάσημα κέρινα ομοιώματα!

Δες φωτογραφίες από το ταξίδι τους

Φεύγοντας από το 2017 και πηγαίνοντας στο 2018 ας κάνουμε την αυτοκριτική μας.Αυτο θα μας κάνει καλύτερους σε όλα τα επίπεδα. Θα δώσουμε περισσότερο αγαπη, θα γίνουμε πιο δημιουργικοί και θα εκτιμήσουμε περισσότερο την υγεία μας.. θα μπορούμε να δίνουμε με χαρά ένα χέρι βοήθειας στον διπλανό μας ,θα νιώθουμε ευγνώμονες που έχουμε μια στέγη να κοιμηθούμε και ένα πιάτο φαγητό να φάμε..καλή χρόνια σε όλους #happynewyear #2018 #health #happyness #love #raou

A post shared by Michalis Mouroutsos (@michalismouroutsos) on

 

https://www.instagram.com/p/BddTSaghxRa/?taken-by=lauranarjes

 

 

READ more