Λάουρα Νάργες: Ο γιος της έγινε 40 ημερών – Οι τρυφερές αναρτήσεις και ο Χρήστος Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες ζει τη νέα της καθημερινότητα δίπλα στον γιο της ο οποίος έγινε 40 ημερών!

Η γνωστή παρουσιάστρια – ραδιοφωνική παραγωγός διανύει τις πρώτες εβδομάδες ως μητέρα με τον Χρήστο Σαντικάι στο πλευρό της.

«Συγγνώμη, αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι η μέρα που θα πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας, είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια της Λάουρας Νάργες μετά το εξιτήριο.

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα», ήταν τα πρώτα λόγια του Χρήστου Σαντικάι στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από την μαιευτική κλινική λίγες ώρες αφότου γεννήθηκε ο γιος του.

Λάουρα Νάργες: Η πρώτη ανάρτηση με τον γιο της

Από εκείνη τη στιγμή, η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά και η Λάουρα Νάργες έχει αφιερωθεί πλήρως στην φροντίδα του νεογέννητου γιου της. Μάλιστα, τώρα που το μωρό συμπλήρωσε τις 40 μέρες, η ευτυχισμένη μανούλα είναι έτοιμη για τις βόλτες της με τον μπέμπη της.

Μια εβδομάδα μετά τον ερχομό του μωρού της, η Λάουρα Νάργες είχε επιστρέψει στα social media, όπου έκανε και την πρώτη της ανάρτηση αγκαλιά με τον έρωτά της.

Η γλυκιά μανούλα στη φωτογραφία ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο και όπως θα δεις η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό

Το απόγευμα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου η Λάουρα Νάργες πήρε εξιτήριο ξεκινώντας για τη νέα της καθημερινότητα στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της.

Μπορεί η ραδιοφωνική παραγωγός να είναι αρκετά κουρασμένη το τελευταίο διάστημα, όμως, όποτε προλαβαίνει μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους δείχνοντάς πως είναι οι πρώτες μέρες στο σπίτι με τον γιο της.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η Λάουρα Νάργες γιόρτασε τον πρώτο μήνα από τον ερχομό του πρίγκιπά της και θέλοντας να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία και την συνόδευσε γράφοντας: «Λεχώνα, σήμερα έχουμε επέτειο, είμαστε 1 μήνα μαζί».

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More