Λάουρα Νάργες: Οι γεμάτες έρωτα ευχές στον Χρήστο Σαντικάι και η έκπληξη για τα γενέθλιά του

Γενέθλια είχε χθες ο Χρήστος Σαντικάι και η σύντροφός του Λάουρα Νάργες του ετοίμασε την πιο ξεχωριστή έκπληξη! Το ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται σε αναμονή του πελαργού γιόρτασε μαζί με την παρέα του τα γενέθλια του τραγουδιστή και πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ!

Η Λάουρα Νάργες, η οποία οδεύει προς τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της έγραψε στα social media τις πιο τρυφερές και ερωτικές ευχές για τον άντρα της ζωής της!

«Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο ακριβώς στα γενέθλιά σου ήμασταν φίλοι. Έκανες μια ευχή πολύ συγκεκριμένη όταν έσβησες τα κεράκια. Και φέτος… όσο σβήνεις τα κεράκια της τούρτας σου περιμένουμε να γίνουμε τρεις! Η ευχή σου έγινε πραγματικότητα με το παραπάνω! Και αυτό σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όλες οι ευχές σου να πραγματοποιούνται και να αποκτάς όλα όσα ποθείς. Εγώ θα είμαι δίπλα σου, πάντα εκεί μαζί σου, να σε στηρίζω και να σε αγαπάω με όλη μου την ψυχή. Χρόνια πολλά στον καλύτερο άντρα, σύντροφο, συνοδοιπόρο, partner in crime και soon to be daddy του κόσμου όλου!».

Όπως θα δεις η τούρτα ήταν… εμπνευσμένη από την εγκυμοσύνη της Λάουρα Νάργες… με φωτογραφία του υπερηχογραφήματος του αγέννητου γιου τους. 

Read More

And More