Λάουρα Νάργες: Όταν η Χριστίνα Μπόμπα πήρε τη θέση της στο Voice – «Είναι σκληρό να χάνεις τη δουλειά σου»

Η Λάουρα Νάργες παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί σήμερα και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, μεταξύ άλλων μίλησε και για την αποχώρηση της από το The Voice αλλά και για την ξαφνική αντικατάσταση της από την Χριστίνα Μπόμπα το 2019.

Μέχρι και τον Νοέμβριο γνωρίζαμε ότι θα είσαι στο The Voice. Τι μεσολάβησε και τελικά αυτό δεν έγινε;

Κι εγώ αυτό γνώριζα. Ωστόσο λίγο πριν από την επικύρωση της συμφωνίας αναγνώρισα μέσα από συζητήσεις που έκανα με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τα τελευταία τέσσερα χρόνια ότι επαγγελματικά θα ήταν σωστό για μένα να χωριστούν οι δρόμοι μας. Ήθελα να πάω ένα βήμα παραπέρα. Είδα ότι υπήρχε ένα ταβάνι που λεγόταν «backstage του Voice».

Εγώ ήθελα να ανοίξω τα φτερά μου. Από τη στιγμή λοιπόν που διαπίστωσα ότι στην παρούσα φάση δεν υπήρχε κάποια δυνατότητα εξέλιξης, αποφάσισα -χωρίς να έχω κάτι άλλο στα χέρια μου- να αποχωρήσω. Ήταν δική μου απόφαση. Εννοείται ότι τους ανθρώπους της Acun Medya τους εκτιμώ πολύ γιατί μας συνδέει και το Survivor.

Και το 2019 ήταν να είσαι στο συγκεκριμένο σόου -είχες κάνει μάλιστα και fitting τα ρούχα που θα φορούσες στην πρεμιέρα-, αλλά λίγο πριν ξεκινήσει το The Voice έμαθες ότι στη θέση σου θα είναι η Χριστίνα Μπόμπα.

Ναι, έχει συμβεί αυτό. Αλλά το ότι επέστρεψα νομίζω πως δείχνει ότι δεν κράτησα κακία σε κανέναν. Η δουλειά είναι δουλειά. Με τους ανθρώπους της ίδιας παραγωγής συνεργάστηκα και πέρυσι, ύστερα από μια συζήτηση που κάναμε και ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα.

Σίγουρα επαγγελματικά είναι σκληρό να χάνεις ξαφνικά τη δουλειά σου, στην οποία έχεις επενδύσει και πιθανότατα να έχεις απορρίψει και άλλες προτάσεις για να είσαι εκεί. Και είναι κάτι που δεν εύχομαι σε κανέναν να συμβεί. Αλλά ακόμα και αυτό ήταν ένα γερό μάθημα για εμένα και με έκανε να επανεξετάσω τη σχέση μου με την τηλεόραση.

Read More

And More