Λάουρα Νάργες: Τα πιο ξεχωριστά γενέθλια της ζωής της – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον 11 μηνών γιο της

Γενέθλια έχει σήμερα Τρίτη 8 Αυγούστου η Λάουρα Νάργες! Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός κλείνει τα 33 της χρόνια και δεν θα μπορούσε να νιώθει περισσότερη ευλογία και χαρά για τη χρονιά που πέρασε.

Πριν έναν χρόνο σχεδόν, η Λάουρα Νάργες έγινε για πρώτη φορά μητέρα και ο ερχομός του γιου της, Αλέξανδρου έκανε τα φετινά γενέθλιά της πιο ξεχωριστά από ποτέ.

Το βράδυ της Δευτέρας και λίγο πριν αποχαιρετήσει τα 32, η Λάουρα Νάργες έκανε μια ανασκόπηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον 11 μηνών γιο της και μας έκανε να «λιώσουμε».

«Το καταπληκτικό και μοναδικό 32ο έτος της ζωής μου… Ανυπομονώ να ξεκινήσω το νέο κεφάλαιο με την οικογένειά μου» έγραψε η Λάουρα Νάργες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρώτο ταξίδι με τον γιο της στο εξωτερικό

 

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, η Λάουρα Νάργες διοργάνωσε το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό αγκαλιά με τον μικρό Αλέξανδρο.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Γερμανία και στο πρώτο της πατρικό σπίτι στο Μέντεν, όπου και έκανε σχετική ανάρτηση στα social media.

Η Λάουρα Νάργες γέννησε τον περασμένο Σεπτέμβρη τον γιο της, Αλέξανδρο, ενώ λίγο διάστημα πριν υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι. Τα δημοσιεύματα μάλιστα θέλουν το ζευγάρι να διοργανώνει τον γάμο του, μαζί με την βάπτιση του μικρού για το 2024. Ωστόσο, εκείνοι δεν έχουν αποκαλύψει για την ώρα τα επόμενα σχέδιά τους.

Χρόνια Πολλά!

Read More

And More