Λάουρα Νάργες: Το συγκινητικό μήνυμα για την οικογένειά της στη Γερμανία!

Στο σπίτι κλεισμένη λόγω κορονοϊού βρίσκεται η Λάουρα Νάργες και προσπαθεί να γεμίσει όσο πιο δημιουργικά γίνεται το χρόνο της. Η νεαρή παρουσιάστρια που συνεχίζει κανονικά τις εκπομπές της στο ραδιόφωνο εξ αποστάσεως, ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών και βρίσκεται σε καραντίνα, όπως και όλη η χώρα.

Ωστόσο, η ίδια παραμένει αισιόδοξη, επικοινωνεί καθημερινά με την νοικογένειά της στην Γερμανία – που αντιμετωπίζει παρόμοια κατάσταση- και ανυπομονεί να τελειώσει όλος αυτός ο εφιάλτης για να συναντήσει και πάλι τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Το μυαλό μου είναι (ούτως ή άλλως) στην οικογένειά μου και στους φίλους μου στην Γερμανία, πόσο μάλλον τώρα. Την φωτογραφία αυτή την τραβήξαμε με τα ανιψάκια μου πέρυσι το καλοκαίρι στις διακοπές μας, σήμερα που μιλήσαμε πάλι στο facetime (διότι όλο τον χρόνο έτσι επικοινωνούμε, η αδελφή μου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και η επικοινωνία μου με τα μικρά είναι απλά μοναδική) καταλαβαίνω το πόσο μεγάλωσαν μέσα σε λίγους μόνο μήνες», έγραψε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.

Και συνέχισε: «Ο χρόνος περνάει. Να είστε εδώ για τα αγαπημένα σας πρόσωπα».

Read More

And More