Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Ο γιος τους, Αλέξανδρος έγινε 6 μηνών – Φωτογραφίες

Έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους και η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι γιορτάζουν μισό χρόνο, δίπλα στον μικρό Αλέξανδρο.

Το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου, η Λάουρα Νάργες ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από την τούρτα που επέλεξαν για να γιορτάσουν τους 6 μήνες ζωής του μικρού Αλέξανδρου!

«Happy half birthday my baby Alex!  Mommy and daddy love you so so much! Η μικρή μας οικογένεια είπε να κόψει μισή τούρτα σήμερα μιας και μας αρέσει να γιορτάζουμε», έγραψε η Λάουρα Νάργες ποζάροντας με την τούρτα η οποία επάνω είχε το όνομα του γιου της.

Δες τις νέες φωτογραφίες:

Ευτυχισμένος πατέρας ο Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος σε κάθε του συνέντευξη, θα περιγράψει τη χαρά του για τον ερχομό του μικρού Αλέξανδρου.

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής, λίγο μετά τη γέννηση του γιου του.

Το ζευγάρι, παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, δεν έχει απαντήσει για το εάν θα κάνει τον θρησκευτικό του γάμο μαζί με την βάπτιση του γιου του.

Φωτογραφίες: instagram

Read More

And More