Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Οι ευχές της εγχώριας showbiz μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνουν γονείς

Γονείς για πρώτη φορά πρόκειται να γίνουν σε λίγους μήνες η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι με την  ευτυχία τους να μην περιγράφεται!

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός είναι πέντε μηνών έγκυος και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον νεαρό μουσικό Χρήστο Σαντικάι.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της, είχε αρχισει να κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό ωστόσο, η επιβεβαίωση ήρθε το μεσημέρι της Παρασκευής όταν η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Χρήστο Σαντικάι στην οποία τη βλέπουμε όλο χαρά να κρατά το υπερηχογράφημα του μωρού της.

 «Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι« έγραψε η Λάουρα Νάργες στη λεζάντα της ανάρτησής της και οι ευχές από τους επώνυμους φίλους της άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Ανάμεσα σε εκείνους που τους ευχήθηκαν για το μωράκι που θα φέρουν στον κόσμο είναι οι: Kώστας Αναγνωστόπουλος, Josephine, Ελευθερία Ελευθερίου, Θοδωρής Μαραντίνης, Bo, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Super Κική, Σόφη Πασχάλη, Γιώργος Τσαλίκης, Φελίσια Λαπάτη, Σάρα Εσκενάζι, Μαντώ Γαστεράτου, Μπάγια Αντωνοπούλου, Έλενα Μαριπόζα, Γωγώ Φαρμάκη, Χάρης Βαρθακούρης, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Κατερίνα Καινούργιου, Αλέξανδρος Κοψιάλης, Εριέττα Κούρκουλου, Ματίνα Ζάρα, Άκης Δείξιμος και Θέμης Γεωργαντάς.

Read More

And More