Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σύμφωνο συμβίωσης και το baby shower για το μωρό τους

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους ζουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Χθες το απόγευμα 1/7 το ζευγάρι πραγματοποίησε και το baby shower έχοντας στο πλευρό του όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα. Εκεί βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” εξασφαλίζοντας μερικές δηλώσεις του ευτυχισμένου ζευγαριού.

«Αισθανόμαστε πάρα πολύ όμορφα, χαμογελάμε, ανυπομονούμε, ο μικρός μεγαλώνει, βαραίνουμε, ο μικρός κλωτσάει συνέχεια και γενικά νομίζω απολαμβάνουμε πάρα πολύ αυτή την περίοδο» είπε η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι να συμπληρώνει,

«Μας φαίνεται απίστευτο ότι μέσα σε ένα χρόνο ζούμε αυτά τα όμορφα πράγματα και είναι πολύ σημαντική αυτή η μέρα για μας γιατί έχουμε και την πρώτη μας επέτειο».

Όταν ρωτήθηκαν για το αν σκοπεύουν να κάνουν τον γάμο τους μαζί με την βάπτιση η Λάουρα Νάργες απάντησε πως αυτά τα έχουν κάνει αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει αν έκαναν σύμφωνο συμβίωσης ή πολιτικό γάμο.

Read More

And More