Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Οι τελευταίες ετοιμασίες στο σπίτι τους εν αναμονή του πελαργού

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν να υποδεχτούν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες.

Το ζευγάρι που μετρά σχεδόν έναν χρόνο κοινής πορείας σε περίπου τρεις μήνες πρόκειται να υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι που όπως έχουν αποκαλύψει θα είναι αγόρι.

Οι δυο τους λοιπόν, έχουν ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για το νέο μέλος που θα έρθει στην οικογένειά του, με την Χρήστο Σαντικάι να έχει αναλάβει τις περισσότερες αρμοδιότητες, καθώς η μέλλουσα μανούλα δεν έχει και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, έκαναν και ένα μικρό διάλλειμα, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να πρέπει να απομονωθεί.

Πλέον όμως έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του και στις δουλειές του και το απόγευμα της Κυριακής 7/8 έπιασε και πάλι τα εργαλεία του, ώστε να ολοκληρώσει όσο άφησε στην μέση.

Η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου φωτογραφίζει τον αγαπημένο της ενώ μαστορεύει, γράφοντας: «Ο αντρούλης μου μας ετοιμάζει τη νέα μας φωλίτσα και εμείς με τον μικρό τον θαυμάζουμε».

Read More

And More