Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το σύμφωνο συμβίωσης και το baby shower λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουλίου, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι.

Το ζευγάρι κράτησε αυτή την μέρα του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα social media, ωστόσο όπως επιβεβαίωσε στενός συνεργάτης του τραγουδιστή στο TLIFE, η Λάουρα και ο Χρήστος υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς.

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το Baby Shower μετά την υπογραφή του σύμφωνου συμβίωσης.

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης το ζευγάρι υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες στο baby shower που οργάνωσε λίγο πριν τον ερχομό του γιου του.

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι έλαμπαν από ευτυχία ντυμένοι στα μπλε, το χρώμα το οποίο κυριάρχησε σε όλη την διακόσμηση αλλά και στο dress code.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Νάνσυ Παραδεισανού, ο Μπο, και η τραγουδίστρια, Ματίνα Ζάρα ήταν μερικοί από τους celebrities φίλους της Λάουρας Νάργες.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι καλεσμένοι στο instagram:

Δες τα παρακάτω βίντεο:

 

 

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Επιτέλους μπορώ να απολαύσω τη φάση της εγκυμοσύνης. Ετοιμάζουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας με το Χρήστο, αλλά δε λέμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Θα το τακτοποιήσουμε το ζητούμενο», δήλωσε πρόσφατα η Λάουρα Νάργες μιλώντας στην εκπομπή, Χαμογέλα και Πάλι.

Φωτογραφίες – Βίντεο από Instagram

 

 

Read More

And More