Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Πλήθος καλλιτεχνών στη συναυλία αφιέρωμα στον σπουδαίο τραγουδιστή

Μία από τις ωραιότερες βραδιές της ζωής του έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Κατράκειο θέατρο στη μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα το βράδυ της Παρασκευής 9/9.

3 χρόνια μετά τον θάνατο του σπουδαίο καλλιτέχνη που υπήρξε ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους της γενιάς τραγουδοποιών της δεκαετίας του ’90, οι συνάδελφοι και φίλοι του βρέθηκαν επί σκηνής και ερμήνευσαν, με το κοινό να σιγοτραγουδά μαζί τους.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που βρέθηκαν επί σκηνής ο Διονύσης Τσακνής που για πολλά χρόνια υπήρξε το alter ego του αφού στο παρελθόν συνεργάστηκαν επί 12 συναπτά έτη και άλλα μετέπειτα. Επίσης, ο αδελφικός του φίλος και για χρόνια συνεργάτης Γιάννης Ζουγανέλης. Αλλά και ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τον οποίο είχαν παράλληλες καλλιτεχνικές πορείες, ο μεν με τους Τερμίτες και ο δε με τους Φατμέ και έμελλε να συνεργαστούν λίγο πριν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας φύγει ξαφνικά από τη ζωή.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, βρέθηκε στο θέατρο και μεταξύ άλλων απαθανάτισε όλους τους καλλιτέχνες επί σκηνή, αλλά και τους διάσημους που βρέθηκαν στο κοινό, για να απολαύσουν από κοντά τη συναυλία.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More