ΛΕΞ: Πάνω από 20.000 κόσμος στη συναυλία του στη Νέα Σμύρνη – Πρωτόγνωρες εικόνες

Πρωτόγνωρες στα χρονικά στιγμές έζησαν χθες όσοι βρέθηκαν στην Νέα Σμύρνη για να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία του ΛΕΞ, τρία χρόνια μετά την τελευταία του live εμφάνιση στην Αθήνα.

Παρά την εκτόξευση του αριθμού των κρουσμάτων, το γήπεδο του Πανιωνίου πλημμύρισε από 20.000 κόσμο που έσπευσε να απολαύσει από κοντά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Τα social media γέμισαν με φωτογραφίες και βίντεο από το κατακόκκινο σκηνικό που στήθηκε για τον ΛΕΞ. 

Ο δημοφιλής ράπερ ερμήνευσε τα αγαπημένα τραγούδια του κοινού και χάθηκε… μέσα στους καπνούς!

Δες φωτογραφίες και βίντεο από τη χθεσινή συναυλία:

Ποιος είναι ο ΛΕΞ που κατάφερε να μαζέψει 20.000 κόσμο στην Νέα Σμύρνη:

Ο Αλέξης Λαναράς ευρύτερα γνωστός ως ΛΕΞ, είναι Έλληνας ράπερ από την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Σεπτεμβρίου 1984 και μεγάλωσε στην περιοχή του Φαλήρου. Ξεκίνησε αρχικά ως γκραφιτάς στους 2G (Good Guys) και το 1999 αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη μουσική, δημιουργώντας τα Βόρεια Αστέρια.

Με τα Βόρεια Αστέρια κυκλοφόρησαν 4 δίσκους προτού αποφασίσουν να χωρίσουν οι δρόμοι τους και να ακολουθήσει ο καθένας σόλο καριέρα. Ενδιάμεσα, είχε δημιουργήσει τα Ανάποδα Καπέλα μαζί με ένα άλλο μέλος των Βορείων Αστεριών, τον Μικρό Κλέφτη, κυκλοφορώντας το πρώτο τους άλμπουμ το 2007.

 

Το 2010 ξεκίνησε σόλο καριέρα. Το 2014 κυκλοφόρησε τον πρώτο σόλο δίσκο του με τίτλο Ταπεινοί και Πεινασμένοι, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από το Vice ως «ένα από τα πιο real δείγματα του σύγχρονου ελληνικού hip hop».

Το 2018 κυκλοφόρησε το άλμπουμ 2XXX. Το καλοκαίρι του 2019 πραγματοποίησε μια συναυλία στο θέατρο Πέτρας της Αθήνας, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 10 χιλιάδες θεατές.  Οι στίχοι του ΛΕΞ αφορούν θέματα όπως η οικονομική κρίση, τα ναρκωτικά και οι μικροπαραβατικότητες.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Read More

And More