Λένα Δροσάκη: Φωτογραφίζει τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη να κοιμάται αγκαλιά με τον γιο τους

Η σχέση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι. Οι δυο ηθοποιοί ήρθαν κοντά την άνοιξη του 2018 κι αν και το πρώτο διάστημα κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη συνέχεια άρχισαν να εκφράζουν και δημόσια τον έρωτά τους σε κάθε ευκαιρία.

Το Φεβρουάριο του 2020 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αιφνιδίασε τους πάντες όταν σε μια νυχτερινή έξοδο με την αγαπημένη του ανέβηκε πάνω στη σκηνή και μπροστά στο κοινό της έκανε πρόταση γάμου. Λίγους μήνες μετά πραγματοποίησαν τον πολιτικό τους γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αχαϊα και λίγες μέρες μετά υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Σήμερα οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή με τον γιο τους. Συχνά μάλιστα μοιράζονται και τρυφερά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και χθες που η Λένα Δροσάκη ανέβασε ένα instastory με τον σύζυγο της να κοιμάται έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο τους.

Μια αντίστοιχα τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με πρωταγωνίστρια τη σύζυγο και το παιδάκι τους.

Read More

And More