Λένα Παπαδοπούλου στο TLIFE για τις «επιθέσεις» αγάπης που έχει δεχτεί, και την ξεχωριστή σχέση με τον γιο της

Με αφορμή την πρεμιέρα της,  που έγινε το βράδυ της Τρίτης 12 Μαρτίου δίπλα στον Ηλία Βρεττό, το TLIFE συνάντησε τη Λένα Παπαδοπούλου, λίγες ημέρες νωρίτερα, κι εκείνη μας μίλησε για το πόσο χαρούμενη είναι με αυτή τη μουσική σύμπραξη, αλλά και για την ξεχωριστή σχέση που έχει με τον γιο της που βρίσκεται στην εφηβεία.

«Με τον Ηλία Βρεττό έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα, διασκέδαση, χαρά, πόνο, τα πάντα. Ανυπομωνώ να μοιραστούμε με τον κόσμο τα βράδια μας. Οι εμφανίσεις μας θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα, σε αντίθεση με πολλά σχήματα που εμφανίζονται 2 ή καμιά φορά και 1 μέρα. Κάποτε τα σχήματα εμφανιζόντουσαν έξι φορές την εβδομάδα, πιστεύω σιγά σιγά θα επιστρέψουμε και σε αυτό.

Ο κόσμος, ειδικά μετά τα όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια, έχει ανάγκη από διασκέδαση. Όλοι μας την έχουμε ανάγκη. Αυτό μάλιστα που παρατηρώ, είναι ότι ο κόσμος τώρα το χαίρεται περισσότερο, βγαίνει έξω πιο έτοιμος για να διασκεδάσει, πριν έβγαινε και λίγο για να βγει, τώρα έρχονται έτοιμοι να διασκεδάσουν» λέει στο TLIFE η Λένα Παπαδοπούλου.

Σε άλλο σημείο μάλιστα, η Λένα Παπαδοπούλου παραδέχεται πως για εκείνη η δουλειά της είναι και ένα μέσο ψυχοθεραπείας.

«Πάνω στη σκηνή ξεχνάω τα πάντα. Αυτό το συναίσθημα είναι μοναδικό. Γίνομαι ένα με τον κόσμο, γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα. Δεν ξεχνάω απλώς τα όποια προβλήμτα έχω, αλλά νιώθει και μια ¨λύτρωση”. Δε μπορώ να περιγράψω αυτό που συμβαίνει. Δε θεωρώ δουλειά αυτό που κάνουμε, είναι μια εσωτερική μας ανάγκη» λέει η τραγουδίστρια.

Όσο για τα διάφορα αντικείμενα που βλέπουμε κατά καιρούς να πέφτουν πάνω στις πίστες και να πετυχαίνουν τους καλλιτέχνες – με αφορμή το πιο πρόσφατο παράδειγμα της Κατερίνας Λιόλιου, η Λένα Παπαδοπούλου σχολίασε, «Πάνω στον ενθουσιασμό του, μπορεί κάποιος μαζί με τα λουλούδια να πιάσει κάτι ακόμα, χωρίς να το καταλάβει. Η ζημιά όμως έχει γίνει, και τι να πει μετά; Ντρέπεται και λογικό είναι. Και σε μένα έχει συμβεί να πεταχτούν στην πίστα διάφορα αντικείμενα, ευτυχώς χωρίς να με έχουν χτυπήσει. Σε όλους μας έχει συμβεί, και είναι κατανοητό από όλους μας. Στο συγκεκριμένο περιστατικό, με την Κατερίνα Λιόλιου, ήταν ο τραυματισμός που προκάλεσε την αντίδραση».

«Δε ξέρω αν πρέπει να ανησυχίσω, αλλά ποτέ δε δέχτηκα ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Έχω δεχτεί μόνο “επιθέσεις” αγάπης μαζικά από ανθρώπους, που δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα συμβεί. Και τώρα, με το νέο μου τραγούδι, επειδή μπαίνω και διαβάζω τα σχόλια – με ενδιαφέρει πολύ η άποψη του κόσμου – εισπράττω ένα τεράστιο κύμα αγάπης. Δεν είχα αυτό το “ακραίο”, μόνο αγάπη έχω εισπράξει και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό» λέει σε άλλο σημείο η Λένα Παπαδοπούλου για τη σχέση με τους θαυμαστές της.

«Φίλες μου, είναι κυρίως γυναίκες του χώρου. Τις αγαπώ τις γυναίκες πάρα πολύ και κάνουμε πάρα πολύ καλή παρέα. Ειδικά με συναδέλφους, που έχουμε κοινά σημεία αναφοράς, κάνουμε εξαιρετική παρέα» αναφέρει η Λένα Παπαδοπούλου για τη σχέση που έχει με άλλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Papadopoulou (@lenapapadopoulou)

«Δεν είμαι πολύ συνεπής με τα social media. Όταν λοιπόν μου είπαν ότι έγινε viral στο Tik Tok το “Εγώ είμαι η Λένα” μπήκα κι εγώ δειλά-δειλά να δω τι γίνεται. Μπήκα και είδα τόσα βίντεο… τρελάθηκα, χάρηκα πάρα πολύ. Δεν το περίμενα, είναι ένα τραγούδι που λέει, “Εγώ είμαι η Λένα”, πόσες κοπέλες να λένε “Λένα”; Τελικά αφορούσε όλες» σχολίασε για το τραγούδι της «Εγώ είμαι η Λένα» που επανήλθε στο προσκήνιο μέσα από το Tik Tok.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Papadopoulou (@lenapapadopoulou)

Ακόμη, η Λένα Παπαδοπούλου μιλά στο TLIFE για τον γιο της που βρίσκεται στην εφηβεία λέγοντας, «Ο γιος μου έρχεται σπάνια στις εμφανίσεις μου. Σε κάθε σεζόν μπορεί να έρθει μια φορά. Έχει το δικό του πρόγραμμα, το σχολείο του, τις δραστηριότητές του… Ο γιος μου είναι πολύ οργανωμένος σαν άνθρωπος, τον ενδιαφέρει πάρα πολύ να είναι καλός στα μαθηματά του, έχει βάλει πολύ υψηλούς στόχους για τον εαυτό του. Φαντάσου, εγώ είμαι εκείνη που του λέω να κάνει καμιά κοπάνα, αλλά εκείνος τίποτα… Επομένως, το να έρχεται σε έναν τέτοιο χώρο και μάλιστα τέτοιες ώρες, τον βγάζει απ’ τον προγραμματισμό του.

Κριτική όμως μου κάνει, η οποία είναι πάντα θετική. Τα βρίσκει όλα υπέροχα. Ό,τι και να κάνω, για εκείνον είναι καταπληκτικό. Κι εγώ είμαι έτσι όμως μαζί του. Έτσι τον έχουμε μεγαλώσει με τον Αλέξανδρο, και τώρα μάλλον μας το ανταποδίδει».

Τέλος, η Λένα Παπαδοπούλου μας μίλησε για το νέο της τραγούδι, που λέγεται «Πες μου τι να κάνω», το οποίο φέρει τη στιχουργική και μουσική υπογραφή του αγαπημένου της, Αλέξανδρου Τσαούση.

«Είναι μια μπαλάντα. Ένα πολύ πονεμένο και αγαπησιάρικο τραγούδι. Τα δείγματα που έχω δεχτεί μέχρι στιγμής είναι πολύ θετικά από τον κόσμο…Πιθανότατα το καλοκαίρι να κάνω και κάποιες συναυλίες. Έχω μεγάλη όρεξη να συναντηθώ με το κοινό. Δεν εμφανίζομαι πάρα πολύ συχνά. Όταν δεν έχω κάτι να κάνω, κάτι να πω, ή οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, επιλέγω να μην εμφανίζομαι. Σέβομαι πάρα πολύ τη δουλειά μου, και κυρίως τους ανθρώπους που θα έρθουν να μας δούν, θέλω να είμαι τίμια απέναντί τους, που αν δεν είναι όλα ιδανικά, δεν εμφανίζομαι. Τώρα ήταν αυτή η στιγμή» είπε.

Read More

And More