Λένα Παπαδοπούλου: Τρέλανε με τη σέξι εμφάνιση στην πρεμιέρα της!

Δυναμικό come back στη νυχτερινή Αθήνα για την Λένα Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια έναν χρόνο μετά τη συνεργασία της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, επιστρέφει στην πίστα μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά και τον Σάκη Αρσενίου στο Frangelico και βάζει “φωτιά”!

Με ένα αποκαλυπτικό μαύρο τοπ η Λένα ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη τραγουδώντας “Χτυπά η καρδιά μου” και τα φωτογραφικά φλας παίρνουν φωτιά. Κι αν αναρωτιέσαι πως καταφέρνει να μένει σε φόρμα και να έχει αυτές τις αναλογίες, την απάντηση είχε δώσει η ίδια πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της. “Στο ψυγείο μου μπαίνουν τα πάντα. Το θέμα είναι τι επιλέγεις να φας. Αν ξεφύγω κάπως, θα κόψω από τη διατροφή μου τα γλυκά και τα παγωτά, που λατρεύω. Γενικά δεν τρώω λιπαρές τροφές και τα τηγανητά δεν είναι καθόλου του γούστου μου. Η μόνη μου “γουρουνιά” είναι το παγωτό. Αν με δεις να τρώω, θα τρομάξεις. Μπορώ να φάω ακόμα κι ένα οικογενειακό μόνη μου”.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Στην ίδια συνέντευξη η γνωστή τραγουδίστρια είχε μιλήσει και για τον γιο της, τον 6χρονο πια Γιάννη της. “Το παιδί ήταν σαν θαύμα στη ζωή μου. Πλέον, γελάω πιο συχνά και νομίζω πως είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος”…

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες; Πέτρος Χόντος, ndp photos

Read More

And More