Λένα Παπαληγούρα: Full time μητέρα! Οι βόλτες με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας [pics]

Η Λένα Παπαληγούρα έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν περίπου επτά μήνες και από εκείνη την ημέρα η ζωή της άλλαξε προς το καλύτερο! Η καταξιωμένη ηθοποιός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Άκη Πάντο σε μια ρομαντική τελετή στο Θησείο στις 29 Σεπτεμβρίου και ο ερχομός του γιου τους δύο μήνες αργότερα επισφράγισε τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο! Η Λένα Παπαληγούρα έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή του νεογέννητου μωρού της και έχει γίνει μια full time μαμά!

“Ο χρόνος δεν είναι ποτέ πια ο ίδιος και οι στιγμές για μας έχουν άλλη αξία. Κάθε λεπτό που θα περνά από εκείνη την πρώτη φορά που τον είδα θα είναι στη σκέψη μου και κάθε στιγμή θα αγωνιώ και θα χαίρομαι, θα τον καμαρώνω και θα εύχομαι να ’ναι γερός και ευτυχισμένος. Θα ελπίζω να περπατά σε στρωτά μονοπάτια κι αν κάποτε συναντά κάποιο εμπόδιο να το προσπερνά εύκολα, με γενναιότητα και ειλικρίνεια. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι κοντά του όταν με χρειάζεται και θα παρακαλώ να αγαπά και να αγαπιέται”, είχε εξομολογηθεί η ευτυχισμένη μανούλα στο περιοδικό People.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την Λένα Παπαληγούρα στο Κολωνάκι να κάνει βόλτες μαζί με το επτά μηνών μωρό της! Η γνωστή ηθοποιός έκατσε για φαγητό σε εστιατόριο του κέντρου και δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά της τον γιο της. Στη συνέχεια έκανε περίπατο, έχοντας το μωρό της στο καροτσάκι του και απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό! Η ευτυχία της μητρότητας είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της ηθοποιού!

Δες τις φωτογραφίες:

Ο μικρός θα πάρει το όνομα του παππού του και πολιτικού Αναστάσιου Παπαληγούρα. ο οποίος είναι η μεγάλη αδυναμία της Λένας.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More