Λένα Παπαληγούρα: Καμάρωσε την κουμπάρα της Ιωάννα Παππά στο θέατρο, λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα! [pics]

Διανύει την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της και πριν λίγες εβδομάδες παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της! Ο λόγος για την Λένα Παπαληγούρα, η οποία ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο. Μπορεί να διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, αλλά αυτό δεν πτοεί την ταλαντούχα ηθοποιό από να κάνει βραδινές εξόδους.

Το βράδυ της Τρίτης, η Λένα Παπαληγούρα βρέθηκε στο θέατρο Πορεία και καμάρωσε από κοντά την κουμπάρα και καλύτερή της φίλη Ιωάννα Παππά, η οποία πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο “Ένα Φεγγάρι Για Τους Καταραμένους” του Ευγένιου Ο’ Νηλ. Οι δύο αγαπημένες ηθοποιοί διατηρούν μία στενή φιλία, η οποία επισφραγίστηκε με την κουμπαριά τους! Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα Παππά μαζί με τον σύντροφό της και αδερφό του συζύγου της Λένας πάντρεψε την καλύτερή της φίλη πριν περίπου τρεις εβδομάδες, στον Ι. Ν Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς στο Θησείο.

Η γλυκιά ηθοποιός βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Ιωάννας και δεν γινόταν να μην βρεθεί στο θέατρο Πορεία και να απολαύσει την κολλητή της σε αυτό τον συγκλονιστικό ρόλο. Η Λένα Παπαληγούρα πόζαρε με χαρά στα φωτογραφικά φλας και το πρόσωπό της διέθετε αυτή την γλυκιά λάμψη της εγκυμοσύνης.

Δες τις φωτογραφίες:

Ιωάννα Παππά-Μαριλίτα Λαμπροπούλου-Γιάννης Νταλιάνης-Λένα Παπαληγούρα

Δημήτρης Τάρλοου-Λένα Παπαληγούρα-Ιωάννα Παππά

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Πρόκειται για το κύκνειο άσμα του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα (βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας και τέσσερα Πούλιτζερ), που παρουσιάζεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια, σε καινούργια μετάφραση και με διαφορετική ματιά. Έργο γεμάτο αυτοβιογραφικά στοιχεία, μια προσωπική κατάθεση του Ο’ Νηλ, γύρω από την ταραγμένη οικογενειακή ζωή του, μια συνέχεια του αριστουργήματός του Το Μακρύ Ταξίδι της Μέρας Μέσα στη Νύχτα. Με πυρήνα τις σπαρακτικές σχέσεις των προσώπων, η παράσταση επιχειρεί να διανοίξει έναν νέο φαντασιακό χώρο στον ρεαλισμό του Ο’ Νηλ, που θα επικοινωνεί με τις αλήθειες του καθενός μας. Στο Ένα Φεγγάρι για τους Καταραμένους, μια μέρα κωμωδίας και μια νύχτα τραγωδίας συνθέτουν ένα ευδιάθετο purgatorium και ένα πικρό paradiso.

Σε έναν ξεχασμένο τόπο, τρία πρόσωπα έρχονται αντιμέτωπα με την επιθυμία τους και την ανεπάρκειά τους. Ο αλκοολικός, ξεπεσμένος ηθοποιός Τζιμ Ταϊρόν, μαθημένος στη ζωή του Μπρόντγουεϊ και στις νυχτερινές κραιπάλες της Νέας Υόρκης, βρίσκεται για λίγο σε μια άγονη επαρχία, σε ένα κτήμα που σύντομα θα γίνει δικό του. Εκεί συναντιέται με τη Τζόσι Χόγκαν, μια νεαρή γυναίκα, τελείως διαφορετική από αυτές που έχει γνωρίσει ως τώρα. Εκείνη βλέπει σ’ αυτόν όλη την ευγένεια και τα ψυχικά χαρίσματα που ούτε ο ίδιος δεν αναγνωρίζει στον εαυτό του. Ο πατέρας της Τζόσι, ο φτωχός μετανάστης Φιλ Χόγκαν, ελπίζει σε ένα γάμο ανάμεσά τους, που θα τον ξελάσπωνε από τη φτώχια και τα χρέη. Καταστρώνει απίθανα σχέδια προκειμένου να τους ενώσει. Όμως σ’ αυτή την ένωση θα υψωθούν σαν ανίκητα εμπόδια η διαφορετικότητά τους, οι ψευδαισθήσεις τους και τα φαντάσματα που τους στοιχειώνουν. Το φως του φεγγαριού θα φωτίσει τα περασμένα και θα τους φανερώσει το αληθινό τους πρόσωπο. Με το ξημέρωμα θα έρθει μια απρόσμενη κάθαρση. Υπάρχει χώρος για το θαύμα; Ένα έργο για την εξάρτηση, το ψέμα, την ενοχή.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More