Λένα Παπαληγούρα: Οι βόλτες με την μητέρα της και τον γιο της, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι της! [pics]

Αντίστροφα μετρά η Λένα Παπαληγούρα για να υποδεχτεί στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της! Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύζυγός της Άκης Πάντος ετοιμάζονται να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και η χαρά τους δεν περιγράφεται με λόγια. Ο γιος τους, ο μικρός Αναστάσης, που είναι περίπου 1,5 έτους είναι η μεγάλη τους αδυναμία και τώρα που αναμένεται να αποκτήσει και έναν μικρό αδελφούλη τους έχει κάνει να χαρούν πολύ.

Μπορεί να ετοιμάζεται να γεννήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο η Λένα Παπαληγούρα δεν σταματά τις βόλτες πάντα με την καλύτερη παρέα! Άλλωστε, ως γνωστό, το περπάτημα κάνει αρκετά καλό στην κατάστασή της και θα την βοηθήσει να γεννήσει πιο εύκολα. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την γνωστή ηθοποιό στο Ζάππειο μαζί με τον μικρό Αναστάση αλλά και τη μητέρα της,  Ζαΐρα Ράλλη.

Η γλυκιά μαμά της Λένας είναι ενθουσιασμένη που θα αποκτήσει κι άλλο εγγονάκι και καθημερινά βοηθάει την κόρη της σε ό,τι και αν χρειαστεί! Οι δυο γυναίκες μαζί με τον μικρό μπόμπιρα έκαναν τις βόλτες τους και απόλαυσαν άφθονο παιχνίδι στο κέντρο της Αθήνας.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More