Λένα Παπαληγούρα: Βόλτες στο Ζάππειο με τον γιο της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! [pics]

Σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της και τον δεύτερο γιο της και είναι στα καλύτερά της. Ο λόγος για την Λένα Παπαληγούρα που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και είναι σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της Άκης Πάντος ετοιμάζονται να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και η χαρά τους δεν περιγράφεται.

Το γνωστό ζευγάρι πέρασε την καραντίνα στο σπίτι με τον γιο του Αναστάση και προσπάθησε όλο αυτό το διάστημα να χαλαρώσει και να προετοιμαστεί για το δεύτερο baby boom. Ο γιος τους, που είναι περίπου 1,5 έτους είναι η μεγάλη τους αδυναμία και τώρα που αναμένεται να αποκτήσει και έναν μικρό αδελφούλη τους έχει κάνει να χαρούν πολύ. Ωστόσο, ο μικρός μονοπωλεί προς το παρόν το ενδιαφέρον των γονιών του και η Λένα Παπαληγούρα δεν του χαλά χατίρι.

Αυτές τις μέρες ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε μαμά και γιο στην καθιερωμένη βόλτα τους με το καρότσι -ποδηλατάκι στο Ζάππειο και οι δυο τους ήταν στα καλύτερά τους. Ο μικρός θέλει συνεχώς βόλτες και να βλέπει νέες εικόνες και η μαμά του, αν και βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον τοκετό είναι συνεχώς κοντά του.

Στις φωτογραφίες, μάλιστα, βλέπουμε πια και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού που περιμένει πώς και πώς το νέο μέλος της οικογένειάς της. Η ίδια μιλώντας πριν λίγο καιρό στην Real News είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για το θαύμα που βιώνει: «Ο Αναστάσης μας θα αποκτήσει αδελφό και εγώ θα είμαι με τρεις άντρες στο σπίτι. Είναι ένα ακόμη όμορφο δώρο αυτό που έρχεται να μεγαλώσει την οικογένειά μας και έχουμε μεγάλη χαρά, παρά το ζοφερό κλίμα που υπάρχει λόγω της πανδημίας».

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More