Λένα Ζευγαρά: «Δίνω ευκαιρίες αλλά θα ήθελα και οι άλλοι να το κάνουν»

Για τον σημαντικό ρόλο που παίζουν η οικογένεια και οι φίλοι της στο να μπορεί να διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητά της, μίλησε η Λένα Ζευγαρά στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά και το περιοδικό ΟΚ! με αφορμή τη νέα της επιτυχία. στον χώρο.

Το καλοκαίρι του 2019, όταν κυκλοφόρησε το «Έλα έλα», είδες, νομίζω, τη ζωή σου να αλλάζει. Έγινε αμέσως το απόλυτο hit και ακουγόταν παντού.

Να σου πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα να αλλάζει στη ζωή μου κάτι. Δεν διαφέρω από ανθρώπους που κάνουν άλλα επαγγέλματα. Και εγώ μια υπηρεσία προσφέρω. Επειδή είναι τα φώτα πάνω μου, δεν σημαίνει ότι είμαι ανώτερη. Λέω «μπράβο» στον εαυτό μου αλλά τον τιμωρώ κιόλας όταν καταλαβαίνω πως κάνω λάθη. Είμαι εγωίστρια, τελειομανής και αυστηρός άνθρωπος αλλά, ακόμα και στα λάθη σου, πρέπει πρώτα εσύ να συγχωρήσεις τον εαυτό σου για να το κάνουν και οι άλλοι μετά.

Είναι λεπτή βέβαια αυτή η γραμμή, να ψωνιστείς ή όχι, και χρειάζεσαι ανθρώπους γύρω σου που όταν πας να την περάσεις, να σου πουν «στοπ». Η οικογένεια μου αλλά και οι συνεργάτες μου με νοιάζονται πολύ και σε περίπτωση που πάω να κάνω κάποιο στραβοπάτημα με κρατάνε. Έχω πολλή αγάπη για τους ανθρώπους και όπως συγχωρώ και δίνω ευκαιρίες, θα ήθελα και οι άλλοι να το κάνουν.

Ένιωσες ποτέ ότι πας να ξεπεράσεις αυτή τη λεπτή γραμμή που λες;

Εσύ που το ζεις δεν το καταλαβαίνεις, οι γύρω σου μόνο μπορούν να το αντιληφθούν. Ευτυχώς στη δική μου περίπτωση δεν μου έχουν χτυπήσει κάποιο καμπανάκι. Η εξωτερική εμφάνιση, ένα ταλέντο ή τα χρήματα δεν σε κάνουν κάτι πιο ξεχωριστό. Είμαστε όλοι άνθρωποι με όμοια χαρακτηριστικά αλλά και έντονες διαφορές και εκεί είναι και η μαγεία της συνύπαρξης μας.

Read More

And More