Λεωνίδας Κακούρης: Αγνώριστος ο … Δούκας Σεβαστός από τις Άγριες Μέλισσες!

Αξιόλογος ηθοποιός που τον αγαπήσαμε περισσότερο φέτος από την συμμετοχή του στην δημοφιλή σειρά του Ant1 Άγριες Μέλισσες! Με μια από τις πιο εμβληματικές φωνές αλλά και υποκριτική ικανότητα, ο Λεωνίδας Κακούρης έχει μπει στις ζωές μας ξανά με το ρόλο του ως Δούκας Σεβαστός.

Σε λίγο καιρό όμως θα γίνει αγνώριστος για τις ανάγκες της παράστασης “Στο φαλιμέντο του κόσμου” μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα, μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, η οποία θα ανέβει στο θέατρο Άλμα  την Πέμπτη 9 & 16 Ιανουαρίου!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Πως γίνεται αυτός ο Τρελός των Εξαρχείων, ο πλανόδιος Θεατρίνος των δρόμων, αυτή η ενοχλητική μύγα στα ρουθούνια της όποιας εξουσίας, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την τελευταία του ‘απόδραση’ να έχει σήμερα κάτι να μας πει, για το Φαλιμέντο του Κόσμου…
Σχεδόν προφητικά τα λόγια και τα τραγούδια του, μόνο ‘χρεωκοπημένα’ δεν είναι … Αντιθέτως αποκτούν το βαθύτερο νόημα τους καθώς ο Χρόνος τους δίνει το δαχτυλίδι της επιβεβαίωσης.
Είναι αυτό που λέμε ήρθες στα λόγια μου.
Μόνο που στη δική του περίπτωση, μάλλον εμείς, πήγαμε στα δικά του.

Ξεπουληθήκαμε στο Γιουσουρούμ; Για ένα κουστούμ…
Θα είσαι με μπαταρία; να εκτελείς εργασία… Θα το δείξει ο καιρός…

Δύο μουσικοί και ένας ηθοποιός σας καλούν να θυμηθείτε ή και να γνωρίσετε τον κόσμο αυτού του τόσο «ξεχωριστού» καλλιτέχνη μέσα από κείμενα του Νικόλα, που περιέχονται στο βιβλίο του «Αναζητώντας Κροκανθρώπους» παρουσιάζοντας μια επιλογή από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια και προβολή οπτικοακουστικού υλικού.

Στον ρόλο του ΕΤΣΙ: Λεωνίδας Κακούρης

Μαζί του οι μουσικοί: Παρασκευάς Θεοδωράκης και Δημήτρης Χατζηδημητρίου

Read More

And More