Λεωνίδας Κακούρης: Έτσι πήρε τον ρόλο του «Δούκα Σεβαστού» στις «Άγριες Μέλισσες»!

Λεωνίδας Κακούρης: Έτσι πήρε τον ρόλο του «Δούκα Σεβαστού» στις «Άγριες Μέλισσες»! | tlife.gr

Ο Λεωνίδας Κακούρης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλα στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου.

Ο τηλεοπτικός «Δούκας Σεβαστός» από τις «Άγριες Μέλισσες«, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Δεν έγινε απευθείας ανάθεση, πώς θα πάρεις γουρούνι στο σακί; Ήταν ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τον Δούκα Σεβαστό. Επειδή πέρυσι έπαιζα έναν σκοτεινό ρόλο, παρακαλούσα να καταφέρω να παίξω έναν καλόκαρδο άνθρωπο. Έλεγα στη σύζυγό μου ότι πάλι θα παίξω έναν κακό και μου είπε “Δεν πειράζει, οι κακοί έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον”. Χαίρομαι, όμως, που ανέλαβα τον Δούκα γιατί δεν είναι απλώς ένας κακός άνθρωπος, δεν είναι ένας μονοδιάστατος χαρακτήρας. Μου λένε στον δρόμο “Α ρε Δούκα, γιατί δεν την θέλεις την Ελένη; Για τα λεφτά;”», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Όσον αφορά τη μπάσα φωνή του, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Όταν ήμουν στα 12-13 και σήκωνα κάποιες φορές το τηλέφωνο στο σπίτι, με μπέρδευαν με τη μάνα μου, έμοιαζαν πάρα πολύ οι φωνές. Σαν αγοράκι που ήμουν με ενοχλούσε αυτό. Μεγαλώνοντας, όταν πια έζησα από τη φωνή μου, της το χτύπησα λίγο “Είδες ρε μάνα που μου έλεγες για τη φωνή;”».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more