Λεωνίδας Κακούρης: Η αποκάλυψη για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο» και η σχέση με τα παιδιά του

Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της νέας τηλεοπτικής σειράς του Mega, “Μαύρο Ρόδο” η οποία είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του κοινού πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου, αποκαλύπτοντας όσα θα δούμε στην πολυαναμενόμενη σειρά.

«Ο Θέμης Καστρινός είναι ο ήρωας που θα υποδύομαι στο Μαύρο Ρόδο. Είναι μια πάρα πολύ ωραία ιστορία με δυο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Από τη μια είναι ο χώρος των μοναστηριών, της θρησκείας, της απομόνωσης, της προσπάθειας να βρούμε το Θείο και μέσα μας και στην κοινωνία και από την άλλη, ο αντίθετος πόλος στον οποίο βρίσκομαι και εγώ είναι ο κόσμος της νύχτας, της παραβατικότητας, των σκιών…» είπε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Σε άλλο σημείο ο Λέωνίδας Κακούρης αναφέρθηκε και στον ρόλο του ως μπαμπάς αλλά και στη σχέση που έχει με τα παιδιά του.

«Ο ωραιότερος ρόλος στη ζωή, ο πιο ξένοιαστος είναι του εραστή και του ερωτευμένου που δεν έχεις καμία υποχρέωση και το μόνο που κοιτάς είναι ο εαυτός σου και το ταίρι σου, να ζήσεις έντονα τις στιγμές. Όλο αυτό με το οποίο σε γεμίζει ο έρωτας. Το να γίνει κανείς γονιός είναι ίσως η πιο σημαντική απόφαση που μπορεί να πάρει κανείς στη ζωή του, να φέρει μια καρδιά από την καρδιά του που θα χτυπάει έξω από το σώμα του.

Δεν είμαι από τους γονείς που φωνάζουν και έρχονται σε κόντρα με τα παιδιά. Αυτό που κάνω είναι να κάνω ένα βήμα πίσω και να προσπαθώ λίγο να θυμηθώ πως ήμουν εγώ στην ηλικία τους. Νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος που μου ταιριάζει στο πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μου. Όλα τα άλλα, τους αυστηρούς γονείς, ας τα αφήσουμε στα σενάρια. Υπάρχει καμιά φορά ένα παράπονο από τα παιδιά ότι μπορεί να τους έλειψα επειδή λείπω πολλές ώρες λόγω δουλειάς αλλά αν υπάρχει καλή θέληση όλα αντιμετωπίζονται» δήλωσε.

Read More

And More