Λεωνίδας Κακούρης: Η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για την αποχώρησή του από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ»

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τετάρτης 3/1 η είδηση πως ο Λεωνίδας Κακούρης, που κατείχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», αποχώρησε αιφνιδιαστικά. 

Την είδηση της αποχώρησης του ηθοποιού από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου έκανε αρχικά γνωστή ο Άρης Καβατζίκης, κάνοντας λόγο για αδιευκρίνιστους λόγους. (δες εδώ χαρακτηριστικά όσα είπε ο δημοσιογράφος)

Λίγες ώρες αργότερα, και ενώ ο ηθοποιός δεν έχει κάνει καμία σχετική δήλωση για την αποχώρησή του, το Εθνικό Θέατρο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι ο Λεωνίδας Κακούρης προχώρησε σε παραίτηση για προσωπικούς λόγους, ενώ στον ρόλο του θα βλέπουμε πλέον τον Γιάννη Νταλιάνη.

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Read More

And More