Λεωνίδας Κακούρης: Χαλαρές στιγμές στην πισίνα με τα παιδιά του! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος συγκλονιστικός κύκλος της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, ο Λεωνίδας Κακούρης προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορεί με την οικογένειά του. Ο καταξιωμένος ηθοποιός εκτός από ένας άψογος επαγγελματίας με τεράστιο ταλέντο στο χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής γενικότερα, αποτελεί και έναν πολύ τρυφερό οικογενειάρχη!

Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι παντρεμένος με τη μουσικό Αλίκη Στεφανοπούλου και έχουν δυο παιδιά, την Ηλιάνα, η οποία είναι 13 χρονών και τον Βαγγέλη, ο οποίος είναι 9 ετών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001 στην ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα “Μάλα: Η Μουσική Του Ανέμου”, όπου ο ηθοποιός έπαιζε στην παράσταση, ενώ η σύζυγός του ήταν στην ορχήστρα.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” τον Λεωνίδα Κακούρη… μακριά από το χωριό Διαφάνι. Ο πρωταγωνιστής της σειράς “Άγριες Μέλισσες” ξέκλεψε λίγο χρόνο και βρέθηκε σε πισίνα στο Χαλάνδρι, για να απολαύσει χαλαρές στιγμές μαζί με τα παιδιά του. Όπως θα δεις στις αποκλειστικές φωτογραφίες που σου εξασφαλίσαμε, ο Λεωνίδας Κακούρης απόλαυσε τον καφέ του, πάντα προσέχοντας τα παιδιά του που έκαναν τις βουτιές τους!

Δες τις φωτογραφίες:

Σε λίγες μέρες, ο Δούκας Σεβαστός επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Read More

And More