Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η χιουμοριστική ανάρτηση για τα νέα μέτρα!

Τα έκτακτα  νέα μέτρα που ισχύουν σε όλη την Ελλάδα  για την μη εξάπλωση του κορονοΊού αποτελούν την ελπίδα της κυβέρνησης και των ειδικών για να αποφευχθεί ένα ενδεχόμενο lockdown και έχουν συγκεντρώσει ποικίλα σχόλια.

Ωστόσο, όλοι καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας και της τήρησης των αποστάσεων , χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να σχολιάσουμε και με λίγο χιούμορ τη νέα τάξη πραγμάτων.

Γνωστός για τη διάθεσή του να “τρολάρει” και να αποφορτίζει το κλίμα με λίγο χιούμορ είναι και ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Kουτσόπουλος που αγαπήσαμε μέσα από το MasterChef. Ο «θείος Leo» δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου έχει φωτογραφήσει το σημείο που αναφέρει το μέτρο με τον περιορισμό των ατόμων, δηλαδή ότι στους χώρους εστίασης σε κάθε τραπέζι επιτρέπονται 4 άτομα, εκτός αν είναι συγγενείς πρώτου βαθμού όπου επιτρέπεται μέχρι 6 άτομα.

Έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε «Να μου έρθουν δηλαδή οι Αντετοκούνμπο, να μην μπορώ να εξυπηρετήσω».

Read More

And More