Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στο στούντιο με την μητέρα του Μαρία! [pic]

Μπορεί τα γυρίσματα του MasterChef να πήγαν λίγο πίσω λόγω κορονοϊού και οι κουζίνες που διευθύνει σε Αθήνα και Γλυφάδα να έχουν κλείσει για λίγο, λόγω καραντίνας, ο ευρηματικός Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όμως, δεν μένει άπραγος. Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef μας δείχνει την αγάπη του για τη μουσική μέσα από τις διαδικτυακές εκπομπές του στο «samano_radio» και μας κρατά συντροφιά και στην… καραντίνα.

Χθες, λοιπόν, από το στούντιο που βρίσκεται φυσικά στο σπίτι του στο Φάληρο έγινε μια εκπομπή αφιέρωμα στην Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή με έναν ιδιαίτερο καλεσμένο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο σεφ, μαζί του στην εκπομπή βρέθηκε η μεγαλύτερη φαν των δυο αυτών Ελλήνων καλλιτεχνών, η μητέρα του.

Η κυρία Μαρία, που είχαμε γνωρίσει για πρώτη φορά στον τελικό του περσινού MasterChef είναι η μεγάλη αδυναμία του γνωστού μάγειρα και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μια τέτοια εκπομπή.

Η μητέρα του σεφ που μένει στη Νέα Σμύρνη, βρέθηκε στο σπίτι του γιου της στο Φάληρο και μητέρα και γιος πόζαραν μαζί για μια selfie που ανέβηκε στο Instagram Story του «σατανικού» θείου Leo!

 

Και η ραδιοφωνική συνάντηση του Κουτσόπουλου με την μητέρα του!

Read More

And More