Λεσβιακός γάμος αλά… Star Trek!

Ζευγάρι λεσβιών δείχνει… θάρρος και γιορτάζει την συγκατοίκησή του με ένα γάμο αλά… Star Trek! Η Anita Bayliss και η Margaret Wood, φανατικές θαυμάστριες της γνωστής σειράς, αποφάσισαν να παντρευτούν και αντί για νυφικό, να φορέσουν τις στολές από το λατρεμένο τους σήριαλ! Το ίδιο και οι 40 προσκεκλημένοι τους, οι οποίοι διάλεξαν στολές από διάφορους πρωταγωνιστές της σειράς.

Η τελετή έγινε στην Swansea της Νότιας Ουαλίας και οι δυο γυναίκες μεταμφιέστηκαν στον ήρωα Captain Jean – Luc Picard! Μάλιστα, όλες οι στολές ετοιμάστηκαν και στάλθηκαν στην Ουαλία για το μεγάλο γεγονός, από το Χονγκ Κονγκ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε φόρουμ στο διαδίκτυο και το κοινό και μεγάλο τους πάθος για τη σειρά, ήταν εκείνο που τις παρακίνησε να γνωριστούν μακριά από το internet, να ζήσουν μαζί και στη συνέχεια να παντρευτούν.

Η Wood, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, είπε σχετικά με την γνωριμία της με την Anita: ”Γνωριστήκαμε, ουσιαστικά, λόγω του Star Trek. Πριν από 14 χρόνια δημιούργησα ένα φόρουμ στο διαδίκτυο σχετικό με τη σειρά και αρχίσαμε να κάνουμε chat με αφορμή το σίριαλ… Όλοι μας οι φίλοι, αλλά και η οικογένειά μας ενθουσιάστηκαν πάρα πολύ με τον γάμο μας!”

Τέλος, η Anita ανέφερε: ”…Ακόμα και οι δυο μου γιοι ντύθηκαν όπως ακριβώς ήταν ντυμένος στη σειρά ο Captain Kirk.”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More