Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Επίθεση μπούλινγκ στον «Ντόντο» από το «Κομάντα και Δράκοι»

Ένα απίστευτο περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης συνέβη πριν λίγες ημέρες στα Χανιά της Κρήτης. Θύμα της επίθεσης αυτής ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, γνωστός από τον ρόλο του Ντόντο στη σειρά “Κομάντα και Δράκοι”.

Το περιστατικό, κατήγγειλε η αδερφή του Λευτέρη Κοκογιαννάκη και εκείνος το αναδημοσίευσε μέσω διαφόρων ιστοσελίδων στο δικό του προφίλ.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η αδερφή του Λευτέρη Κοκογιαννάκη, πριν λίγες ημέρες μια γυναίκα επισκέφθηκε βιβλιοπωλείο της πόλης, στο οποίο εργάζεται ο Λευτέρης. Όπως αναφέρει στην δημοσίευσή της, η αδερφή του, Σπυριδούλα, η γυναίκα άρχισε να ασκεί μπούλινγκ στον Λευτέρη λέγοντάς του πως δεν θέλει να την εξυπηρετήσει. “Άτομα σαν εσένα δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ” φέρεται να του είπε, ενώ ζήτησε να δει τον εργοδότη του. Εκείνος, τον υπερασπίστηκε και έδιωξε την πελάτισσα από το κατάστημα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η γνωστοποίηση του εν λόγω περιστατικού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από πολύ κόσμο που χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά της εν λόγω γυναίκας.

Δες παρακάτω μερικές από τις αντιδράσεις

 

 

Read More

And More