Λευτέρης Πανταζής: Απαντά για τη σχέση του Τάσου Ξιαρχό και της Κόνις Μεταξά

Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Λάκης Παπαδόπουλος με αφορμή τη συνεργασία τους στο νέο τραγούδι «ΟΚ» παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησαν για όλους και για όλα.

Ο Λευτέρης Πανταζής μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον σάλο που προκλήθηκε με τον Τάσο Ξιαρχό, σχολίασε τα όσα συνέβησαν, ενώ μίλησε και για τα παράπονα που έκανε ο γνωστός χορογράφος με αποδέκτη την Κόνι Μεταξά.

«Η Κόνι τον αγαπάει πάρα πολύ, έχουν συνεργαστεί πάρα πολλές φορές, τον αγαπώ και τον καταλαβαίνω και εγώ. Σε μία στιγμή βλακείας, είπε κάτι που μπορεί να μην το κατάλαβε, είπε αρχικά ο τραγουδιστής, ενώ ο Λάκης Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Εγώ έχω περάσει πάρα πολύ bullying και θέλω να πω πως αυτό που είπε ο Τάσος Ξιάρχο για κάτι ρίγες είναι ασήμαντο. Γελάω με που έχουμε γίνει τόσο εύθικτοι στην Ελλάδα».

«Τον αγαπούμε και η Κωνσταντίνα και εγώ, θα ξαναβρεθεί στον δρόμο μας και θα ξανασυνεργαστούμε πάλι», σημείωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε και ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε τις δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή λέγοντας: «Είναι φανταστικός άνθρωπος, δεν μπορεί να κρατήσει κακία. Εμένα και την Κόνι μας έχει σαν παιδιά του. Θέλω, δεν θέλω κάποια στιγμή θα την δω την Κόνι μπροστά μου». 

Read More

And More