Λευτέρης Πανταζής: Εμφανώς αδυνατισμένος στον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση – Βίντεο

Ο Λευτέρης Πανταζής δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένος καθώς καμάρωσε την μονάκριβη κόρη του ντυμένη νύφη!

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε δύο άκρως παραμυθένιες τελετές στα Φαλάσαρνα της Κρήτης. Μετά ακολούθησε ένα ξέφρενο γαμήλιο πάρτι σε γνωστό beach bar, το οποίο ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. (Δες εδώ όλα όσα έγιναν)

Ο Λευτέρης Πανταζής τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες και προκάλεσε πανικό στο γαμήλιο γλέντι! Μάλιστα, ο πατέρας της νύφης αναγκάστηκε να χάσει δέκα ολόκληρα κιλά όπως του ζήτησε να κάνει η Κόνι Μεταξά πριν τον γάμο. Όπως θα δεις στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media η αλλαγή είναι εμφανής, με τον Λευτέρη Πανταζή να είναι πιο αδύνατος από ποτέ.

 

 

«Η Κόνι μου είπε “αν δεν χάσεις 9 κιλά χοντρούλη, δεν με φέρνεις στον γαμπρό”. Έχω χάσει ήδη 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4, γιατί αλλιώς η Kόνι δεν θα με αφήσει να την πάω στον γαμπρό», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Η Κόνι είναι καλό κορίτσι και ο Μάριος καλός άνθρωπος. Ο κάθε γονιός θέλει το παιδί του να πέσει σε καλά χέρια. Υπάρχει σεβασμός και αγάπη. Με κάνει ό,τι θέλει η Κόνι» είχε αποκαλύψει ο Λευτέρης Πανταζής.

Εντυπωσιακή ήταν φυσικά και η μητέρα της νύφης, Ζώζα Μεταξά!

Read More

And More