Λευτέρης Πανταζής: Οι ευχές στην κόρη του, Κόνι Μεταξά λίγες ημέρες πριν τον γάμο της

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες βρίσκονται η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, καθώς το Σάββατο 9/7 θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, εκεί όπου και βρίσκονται ήδη για τις τελευταίες προετοιμασίες του γάμου τους.

«Ο γάμος μας θα είναι ένας ωραίος λόγος να μαζευτούμε όλοι μαζί. Θα έρθουν φίλοι μου από την Αμερική, την Αγγλία, την Ιορδανία, τη Σκωτία και την Αυστραλία. Έχουμε και οι δύο πολλούς φίλους», δήλωσε πρόσφατα η Κόνι Μεταξά μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!

Εκτός από τον ερωτευμένο ζευγάρι, με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος θέλει να δει την μονάκριβη κόρη του ντυμένη νυφούλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχηθεί στην πριγκίπισσά του, την οποία θα παραδώσει σε λίγες ημέρες στον Μάριο Καπότση.

Ο ίδιος ανήρτησε μια φωτογραφία με την Κόνι Μεταξά από την παιδική της ηλικία και τη συνόδευσε με το παρακάτω τρυφερό μήνυμα: «Παιδί μου έρχεται η σημαντικότερη μέρα τις ζωής σου με τον αντρούλη σου και είμαι ο ποιο ευτυχισμένος μπαμπάς του κόσμου!!!Να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι!!!».

Read More

And More