Λευτέρης Πετρούνιας: «Αυτή η καραντίνα ήταν οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου»

Μπορεί λόγω καραντίνας για την πανδημία του κορονοϊού να ακυρώθηκαν οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες και ο Λευτέρης Πετρούνιας να έχασε την ευκαιρία για μια ακόμη διεθνή διάκριση, αυτή η περίοδος όμως ήταν πολύ ξεχωριστή για εκείνον. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μαζί με την ασύζυγό του Βασιλική Μιλλούση έμειναν σπίτι με την κόρη τους και απόλαυσαν αυτήν την περίοδο εγκλεισμού.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για τη γνωριμία του, το πάθος για τον αθλητισμό, αλλά και την πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας όπου έμειναν στο σπίτι μαζί με την κορούλα τους.

«Καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο και ετοιμαζόμουν πυρετωδώς, είχα παράπονο ότι δεν με έβλεπε το σπίτι και το παιδί μου. Έχανα σημαντικές στιγμές γιατί από τριών, τεσσάρων μηνών και μετά αρχίζουν οι πρώτες όμορφες αντιδράσεις. Οπότε, ειλικρινά το λέω, αυτή η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος, ο πιο όμορφος μήνας και οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ενώ, η Βασιλική Μιλλούση, μιλώντας για την καθημερινότητα στο σπίτι με το μωρό ανέφερε: «Το μωρό λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία. Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε περισσότερο, αν και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε αντίθετες απόψεις και τσακωνόμαστε κάποιες φορές, όσον αφορά το παιδί όμως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και βγάζουμε μια απόφαση μαζί».

“Θεωρώ πως ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό της, την ίδια την καριέρα της, τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα προκειμένου, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να δυναμώνει, να με στηρίξει περισσότερο” πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Λευτέρης Πετρούνιας για την αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση.

Μιλώντας για τη σχέση τους και οι δυο παραδέχτηκαν πως ήταν αρχικά μια φιλία που εξελίχθηκε σε κάτι πολύ πιο δυνατό: «Ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια, ταξιδεύαμε μαζί, στηρίζαμε ο ένας τον άλλο, ήξερα όλα της τα μυστικά, ήξερε τα δικά μου», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας για να συνεχίσει η Βασιλική: «Δεν ξέρω πώς έγινε αυτή η μετάβαση από τη φιλία να γίνουμε ζευγάρι ήταν λίγο περίεργη».

Στην ερώτηση ποιος έκανε το πρώτο βήμα ο ένας έδειξε τον άλλο, για να συμπληρώσει η Βασιλική: «Ήρθε σε μια στιγμή αδυναμίας, ήταν μια δική μου δύσκολη φάση και ο Λευτέρης με διεκδίκησε πολύ έντονα και όμορφα».

«Σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας σκέφτηκα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου, γιατί ήξερα τι άνθρωπος είναι η Βασιλική και ήξερα ότι μου ταίριαζε σαν άνθρωπος», εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

 

Read More

And More