Λευτέρης Πετρούνιας: Η αδημοσίευτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο με την Βασιλική Μιλλούση!

Τον πρώτο μήνα με την μικρή Σοφία (αυτό θα είναι το όνομα που θα της δώσουν) στο σπίτι πέρασαν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση και είναι στα καλύτερά τους. Το ζευγάρι που πριν από ένα μήνα ακριβώς υποδέχτηκε την μικρή του πριγκίπισσα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν σταματά να μοιράζεται με τον κόσμο τα μοναδικά συναισθήματα που νιώθει.

Η χαρούμενη μανούλα μάλιστα, ανέβασε στο Instagram Μια τρυφερή φωτογραφία με το χεράκι της μπέμπας της (δες εδώ), αλλά έσπευσε να δημοσίευσε και ένα ενσταντανέ από τις ημέρες που βρισκόταν στο μαιευτήριο. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το δωμάτιο του τοκετού μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Η Βασιλική Μιλλούση γέννησε με καισαρική στις 4 Νοεμβρίου στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ, ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια η αναμονή για τον ερχομό της μπέμπας ήταν περίπου ένα 24ώρο, όπου το ζευγάρι έμεινε στο μαιευτήριο περιμένοντας το baby boom. Κατάκοπος μάλιστα ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κοιμήθηκε στο δωμάτιο αναμονής και η σύζυγός του φρόντισε να τον απαθανατίσει με το φωτογραφικό φακό της.

Η φωτογραφία της Βασιλικής Μιλλούση από το μαιευτήριο!

Read More

And More