Λευτέρης Πετρούνιας: Η ανάρτηση – καρφί για την ΕΡΤ, μετά τη μη προβολή της προσπάθειάς του

Ημέρα χαράς είναι η σημερινή για τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς κατάφερε να περάσει στον τελικό των κρίκων, αποτελώντας μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ο σπουδαίος αθλητής έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση σήμερα, η οποία του χάρισε απλόχερα το εισιτήριο για τον τελικό.

Το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων τόσο στα social media όσο και στα Μ.Μ.Ε. Λίγες ώρες μετά την πρόκρισή του στον τελικό, ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, “καρφώνοντας” αρχικά την ΕΡΤ γι’ αυτό που συνέβη.

Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, στη συνέχεια ο γνωστός αθλητής προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και έμεινε στην ουσία του πράγματος που δεν είναι άλλη από τη σπουδαία πρόκριση. 

“Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος. Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου!”, έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Δες την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias)

Read More

And More