Λευτέρης Πετρούνιας: Η φωτογραφία με το χρυσό μετάλλιο αγκαλιά με την αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση! [pic]

Λευτέρης Πετρούνιας: Η φωτογραφία με το χρυσό μετάλλιο αγκαλιά με την αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση! [pic] | tlife.gr

Ακόμα μία νίκη, ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας  συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, αφού η δύναμη και η επιμονή του, του χάρισαν ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο! Ειδικότερα, ο Έλληνας αθλητής κέρδισε για τρίτη φορά το χρυσό στη Ντόχα του Κατάρ, γράφοντας έτσι τη δική του ιστορία στον χώρο του αθλητισμού.

Ο τραυματισμένος του ώμος και το πρόσφατο χειρουργείο δεν στάθηκαν εμπόδιο για να συνεχίσει τη ροή των νικών του. Η αποψινή νίκη, του χάρισε το 9ο χρυσό μετάλλιο σε εννιά συνεχόμενους αγώνες. Δίπλα του βρέθηκαν δεκάδες Έλληνες, οι οποίοι δεν σταμάτησαν στιγμή να τον ενθαρρύνουν και να του δίνουν δύναμη. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά, η σύντροφός του Βασιλική Μιλλούση.

Η Βασιλική ανυπομονούσε για τον αποψινό αγώνα, γεγονός που μοιραζόταν διαρκώς με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Η ίδια γνωρίζει από πρώτο χέρι τη δυσκολία και το άγχος που έχει κάθε αγώνας, αφού έχει βρεθεί και εκείνη σε ανάλογη θέση. Μετά την απονομή των μεταλλίων, η Βασιλική ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον σύντροφό της και φυσικά το χρυσό μετάλλιο.

Δες τη φωτογραφία:

READ more