Λευτέρης Πετρούνιας: Η συγγνώμη της ΕΡΤ για τη μη μετάδοση της προσπάθειάς του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε με την εντυπωσιακή εμφάνισή του στον προκριματικό της ενόργανης γυμναστικής ανδρών να κερδίσει μια θέση στον τελικό των κρίκων, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου. Μπορεί ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης να “μάγεψε” ακόμα μια φορά με την προσπάθειά του, όμως οι Έλληνες δεν μπόρεσαν να τον καμαρώσουν, μιας και δεν προβλήθηκε ποτέ στην ΕΡΤ.

Μετά το σάλο που ξέσπασε στα social media και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο ο διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ζωντανά η εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο. Μιλώντας στην εκπομπή “Τόκιο 2020”, ο ίδιος ανέφερε:

“Ζητήσαμε συγγνώμη στον Λευτέρη Πετρούνια, θέλοντας να τον κάνουμε να καταλάβει ότι δεν υπήρχε πρόθεση από την πλευρά της ΕΡΤ να μην μεταδοθεί ζωντανά η προσπάθειά του, η οποία είναι και αλάνθαστη – μια φανταστική προσπάθεια.

Τη δείξαμε αργότερα, διορθώνοντας ένα τεχνικό λάθος. Ζητήσαμε από το περιβάλλον του Λευτέρη Πετρούνια και την ίδια τη Βασιλική Μιλλούση να κατανοήσουν τη θέση μας γιατί δεν υπήρχε πρόθεση”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More