Λευτέρης Πετρούνιας: Παίρνει θέση μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το #metoo

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τον στον σάλο που προκλήθηκε μετά από τις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες για τις καταγγελίες στον χώρο του αθλητισμού.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο…» είναι μέρος των δηλώσεων του Λευτέρη Πετρούνια που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων. (δες εδώ ολόκληρες της δηλώσεις του αθλητή)

Μετά λοιπόν την αρνητική διάσταση που πήραν τα λεγομένά του ο Λευτέρης Πετρούνιας θέλησε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram να ξεκαθαρίσει τη θέση του γράφοντας:

«Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι καθένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη».

Στη συνέχεια, ο γνωστός αθλητής αναδημοσίευσε την ανάρτηση που είχε κάνει όταν η Σοφία Μπεκατώρου είχε μιλήσει δημόσια για την κακοποίησή της γράφοντας:

«Να μην ξεχνάμε τις θέσεις μου από την πρώτη μέρα»

Read More

And More