Λευτέρης Πετρούνιας: Περίπατος με το κορίτσι του στη Γαλλία, μετά το σοβαρό χειρουργείο!

Λευτέρης Πετρούνιας: Περίπατος με το κορίτσι του στη Γαλλία, μετά το σοβαρό χειρουργείο! | tlife.gr

Στο χειρουργείο βρέθηκε λίγο μετά τη μεγάλη νίκη του στην Ντόχα και το χρυσό μετάλλιο (το τρίτο στη σειρά) ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο του σε νοσοκομείο στο Annecy της Γαλλίας και μετά την επιτυχία της επέμβασης βρίσκεται στην περίοδο της ανάρρωσης.

Μαζί του, φυσικά στην γαλλική πόλη βρίσκεται η σύντροφός του Βασιλική Μιλλούση που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, καθώς επίσης και οι δυο καλοί του φίλοι και συνεργάτες του, ο Γιώργος Χατζηευσταθίου και ο Φάνης Χατζηβελώνης.

Οι πρώτες βόλτες μάλιστα, στο Annecy της Γαλλίας ξεκίνησαν και τα social media της Βασιλικής και του Λευτέρη γέμισαν με φωτογραφίες και video, με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη να αποκαλύπτει πως άρχισε σιγά σιγά μετά το χειρουργείο να κουνά τα δάχτυλά του!

Λίγες μέρες νωρίτερα, μάλιστα  και μετά το τέλος της επέμβασης, ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε το δικό του «ευχαριστώ» σε όσους τον στήριξαν στα δύσκολα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε».

 

READ more