Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Αυτή είναι η εντυπωσιακή μεζονέτα τους

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν επιλέξει να μένουν μαζί με τα παιδιά τους στα νότια προάστια. Το γνωστό ζευγάρι έχει δημιουργήσει χώρους που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη του. Η εκπομπή “Love it” συγκέντρωσε και παρουσίασε διάφορες φωτογραφίες από το εσωτερικό της οικείας τους.

Στην είσοδο του σπιτιού υπάρχουν κρίκοι για την καθημερινή προπόνηση του χρυσού Ολυμπιονίκη αλλά και μία σκάλα που οδηγεί στα υπνοδωμάτια της οικογένειας. Στα αριστερά της εισόδου είναι το σαλόνι, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο μεγάλος γκρι γωνιακός καναπές. Ένα ακόμα σημείο που ξεχωρίζει στο σαλόνι είναι το τζάκι από μαύρο μάρμαρο. Δίπλα στο σαλόνι υπάρχει η εντυπωσιακή και ταυτόχρονα άνετη τραπεζαρία.

Λίγο πιο μέσα είναι η κουζίνα που παρά το γεγονός ότι δεν είναι πολύ μεγάλη έχει βολέψει το ζευγάρι. Ανεβαίνοντας στον πάνω όροφο βλέπουμε ότι ο διάδρομος είναι γεμάτος κορνίζες με αγαπημένες στιγμές του ζευγαριού. Τα δωμάτια των κοριτσιών είναι βγαλμένα από παραμύθι ενώ στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού κυριαρχεί το λευκό χρώμα.

Δες το βίντεο:

Read More

And More