Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Full in love στα μπουζούκια!

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Full in love στα μπουζούκια! | tlife.gr

Μπορεί πριν λίγο καιρό να κυκλοφόρησαν φήμες χωρισμού, το ζευγάρι όμως φαίνεται πως είναι μαζί και μάλιστα είναι στα καλύτερά του. Ο λόγος για τον Χρυσό Ολυμπιονίκη των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια και την πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και χρόνια και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε όλα. Όσο η Βασιλική, μάλιστα, βρισκόταν στο Παλαουάν στις Φιλιππίνες για το Nomads με την ομάδα των Ωκεανών, ο σύντροφός της την στήριζε και μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Ωστόσο, εκείνη την περίοδο είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως το ζευγάρι λόγω του παιχνιδιού και της απόστασης είχε απομακρυνθεί. Κανένας από τους δυο δεν είχε πάρει θέση, και μάλιστα το δώρο που είχε στείλει ο Λευτέρης Πετρούνιας στην Βασιλική του, αλλά και η έκπληξη που του είχε ετοιμάσει εκείνη μέσα από το Nomads έδειχνε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Βγαίνοντας μάλιστα, από το παιχνίδι και επιστρέφοντας στην Ελλάδα, η Βασιλική πέρασε τις γιορτές με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη, ενώ τώρα οι δυο τους διασκέδασαν ως το πρωί στο Box, όπου εμφανίζονται οι Melisses με την Τάμτα.

Δες φωτογραφίες:

READ more