Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Η αποκάλυψη για τον γάμο τους και την βάπτιση της κόρης τους!

Η τυχερή χρονιά του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση αναμένεται να είναι το 2020, καθώς, εκτός από τον θρησκευτικό γάμο τους, θα τελέσουν και τη βάφτιση της κόρης τους, την οποία θα ονομάσουν Σοφία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τον ερχόμενο Αύγουστο, ενώ την ίδια μέρα θα βαφτίσουν και την μπέμπα του, που απέκτησαν πριν από λίγους μήνες.

Μιλώντας για τον νέο και πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας, η όμορφη αθλήτρια δήλωσε: “Η μικρή είναι τριών μηνών, είμαστε όλη μέρα αγκαλιά, φιλιά,θηλασμό και αλλαγή πάνας. Έχουμε αρχίσει και κάνουμε και παιχνιδάκια, κάνουμε και λίγο γυμναστική” . Μάλιστα, η ίδια επεσήμανε: “Ο Λευτέρης είναι ερωτευμένος με την μπέμπα. Όσο είναι στο σπίτι προσπαθεί να την έχει αγκαλιά. Την κοιμίζει, την αλλάζει, την βοηθάει στο μπάνιο” .

Όσο για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, είπε χαρακτηριστικά: “Έβαλα εννέα κιλά στην εγκυμοσύνη και έχω χάσει τα επτά. Μου έμειναν δύο ακόμα. Προσέχω τι τρώω γιατί θηλάζω και το φαγητό περνάει στη μικρή. Κάνω γυμναστική στο σπίτι και πηγαίνουμε και στο γυμναστήριο να βλέπει τον μπαμπά” .

Read More

And More