Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Παιχνίδια στη θάλασσα με τις κόρες τους, λίγες ημέρες πριν τη βάφτισή τους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κορίτσια, η πρώτη γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019 και η δεύτερη τον Δεκέμβριο του 2020.

Μάλιστα, σε λίγο καιρό οι δύο σπουδαίοι αθλητές αναμένεται να βαφτίσουν τις κόρες τους, ενώ στη συνέχεια σειρά θα πάρει ο γάμος τους. Τηρώντας την παράδοση, η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας θα δώσουν στα παιδιά τους ονόματα των γονιών τους και έτσι η πρωτότοκη θα ονομαστεί Σοφία, ενώ η μικρότερη Ελένη.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η γυμνάστρια ρυθμικής είναι πολύ δραστήριοι γονείς και χαίρονται να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους. Το απόγευμα της Τρίτης, σύσσωμη η οικογένεια θέλησε να κάνει μια βόλτα στη θάλασσα και να απολαύσει το πρώτο ηλιοβασίλεμα του καλοκαιριού.

Τόσο ο Λευτέρης Πετρούνιας όσο και η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφίες από την εξόρμησή τους. “Οικογένεια: Εκεί που η ζωή ξεκινά και η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ. Καλό μήνα σε όλους”, έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Η Βασιλική Μιλλούση από την άλλη σημείωσε: “Παγκόσμια ημέρα γονέων,πολλά μπορώ να σκεφτώ,ίσως και κάποια να γράψω ,το σίγουρο είναι ότι κάθε χρόνο θα γιορτάζω και λίγο παραπάνω μια τέτοια ημέρα, γιατί ένας τέτοιος τίτλος χτίζεται μέρα με τη μέρα! Γονείς λοιπόν”.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More