Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Τα έσπασαν στις Melisses!

Νέα βραδινή έξοδος για την Βασιλική Μιλλούση και τον σύντροφό της Λευτέρη Πετρούνια στο αγαπημένο τους στέκι, το Box. Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν οι Melisses με την Τάμτα και διασκέδασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Και φυσικά συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα φωτογραφικά φλας. Βλέπεις μετά τις φήμες χωρισμού, όλοι χάρηκαν που τους είδαν και πάλι μαζί και ερωτευμένους.

Ο λόγος για τον Χρυσό Ολυμπιονίκη των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια και την πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη του κόσμου και μέσα από τις νίκες τους σε διεθνής διαγωνισμούς. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και χρόνια και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε όλα. Όσο η Βασιλική, μάλιστα, βρισκόταν στο Παλαουάν στις Φιλιππίνες για το Nomads με την ομάδα των Ωκεανών, ο σύντροφός της την στήριζε και μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Ωστόσο, εκείνη την περίοδο είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως το ζευγάρι λόγω του παιχνιδιού και της απόστασης είχε απομακρυνθεί. Κανένας από τους δυο δεν είχε πάρει θέση, και μάλιστα το δώρο που είχε στείλει ο Λευτέρης Πετρούνιας στην Βασιλική του, αλλά και η έκπληξη που του είχε ετοιμάσει εκείνη μέσα από το Nomads έδειχνε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Βγαίνοντας μάλιστα, από το παιχνίδι και επιστρέφοντας στην Ελλάδα, η Βασιλική πέρασε τις γιορτές με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη, ενώ τώρα πια το ζευγάρι είναι αχώριστο.

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More