Λευτέρης Σουλτάτος: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ήρθε η ώρα…»

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι αρκετά ενεργός στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτές τις μέρες, ωστόσο, ο γνωστός σεφ φαίνεται πώς περνάει μια ζόρικη φάση, για την οποία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Το έκανε, λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αρχικά ξάφνιασε τους followers του.

Ο λόγος; Ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη δημοσίευσε στα InstaStories του μια εικόνα με μια κίτρινη ραγισμένη καρδιά, σχολιάζοντας: “Κανένα σχόλιο”.

Μετά από αρκετές ώρες και αφού οι διαδικτυακοί του φίλοι ανησύχησαν για το τι μπορεί να συνέβη, ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη. Ο λόγος, λοιπόν, για τον οποίο είναι θλιμμένος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι, μετά από πολλά χρόνια, πήρε την απόφαση να πουλήσει την μηχανή του, που τόσο αγάπησε. “Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ήρθε η ώρα του αποχωρισμού”, έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας φωτογραφία της μηχανής που τίθεται πλέον προς πώληση.

Read More

And More