Λευτέρης Χαρίτος – Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Ο χωρισμός δεν ήταν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και συνέβη στην αρχή της εγκυμοσύνης»

Ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μαρκέλλα Γιαννάτου περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ωστόσο το Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα Real News, το οποίο ανέφερε πως ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και η ηθοποιός έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια σχέσης.

Η απόφαση να αποκτήσουν παιδί ήρθε από κοινού, ωστόσο ο χωρισμός τους ήταν ξαφνικός – σύμφωνα με την εφημερίδα – και όταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. 

Η δημοσιογράφος Νίκη Κώτσου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για το παρασκήνιο του φημολογούμενου χωρισμού του ζευγαριού.

 

«Είναι επίσημος ο χωρισμός. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και το αντιμετωπίζει πολύ θαρραλέα και αισιόδοξα όλο αυτό που έγινε. Ο χωρισμός δεν συνέβη κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, έγινε δυστυχώς στην αρχή της εγκυμοσύνης. Δεν είχαν παντρευτεί, δεν ξέρω αν θα παντρεύονταν ποτέ. Είναι αρκετά ιδιαίτερο σε αυτή την περίοδο που διανύει μια γυναίκα. Το περιβάλλον της αναφέρει πως ήταν δύσκολο στην αρχή αλλά τώρα το αντιμετωπίζει. Έχει πάρα πολλούς ανθρώπους δίπλα της που την λατρεύουν. Έχει τεράστια θεατρική πορεία» αποκάλυψε η δημοσιογράφος της Real News.

Μαρκέλλα Γιαννάτου – Λευτέρης Χαρίτος: Η μακροχρόνια σχέση που έλαβε τέλος

Η σχέση του σκηνοθέτη με την ηθοποιό μετρούσε περίπου 14 χρόνια, ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν ήθελε να εκθέτει την προσωπική του ζωή, προτιμώντας να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χαρακτηριστικό είναι, πως για πολλά χρόνια κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει δημόσια για τον δεσμό τους και όταν τελικά ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε σε συνέντευξή του για εκείνη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου σοκαρίστηκε.

«Είμαστε μαζί περίπου 11 χρόνια. Είμαστε πολύ καιρό μαζί και την αγαπάω πάρα πολύ. Η αγάπη δεν κρύβεται. Χαιρόμαστε που υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου. Ο γιος μου και η καλή μου είναι δυο άνθρωποι που αγαπώ πολύ και τους έχω σε πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου» είχε πει ο σκηνοθέτης σε συνέντευξή του.

Από τη δική της πλευρά, όταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε βρεθεί καλεσμένη στο «Πρωινό» και είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Λευτέρη Χαρίτο, είχε αποκαλύψει πως δεν πρόκειται να παντρευτούν μέχρι να επιτραπεί στη χώρα μας οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών.

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πριν λίγες εβδομάδες, η Μαρκέλλα Γιαννάτου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ανεβάζοντας μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς την τεράστια αλλαγή στην προσωπική ζωή της.

Read More

And More