Λευτέρης Ζαμπετάκης: Φωτογραφίες από την παρουσίαση της ποιητικής του συλλογής – Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Την ποιητική του συλλογή με τίτλο «Ψυχής μου κύματα» παρουσίασε ο συγγραφέας και ηθοποιός, Λευτέρης Ζαμπετάκης το απόγευμα της Δευτέρας 26/9 στη Δημοτική βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης.

«Είχα μία ροπή προς την μελαγχολία από παιδί, τα γραπτά μου είχαν πάντα ρομαντισμό. Όταν ανακάλυψα στα συρτάρια μου ημερολόγια από την περίοδο που σπούδαζα στο Εθνικό Θέατρο, σκέφτηκα ότι είχαν κάποιο ενδιαφέρον…Διάβασα για πρώτη φορά ένα ποίημά μου σε έναν έρωτα που δεν είχα την δύναμη και το θάρρος να πω όσα αισθανόμουν – χρησιμοποίησα ένα ποίημα λέγοντας ότι είναι κάποιου άλλου. Όταν είδα ότι ακούμπησαν οι λέξεις μου στο πρόσωπο, τότε πήρα θάρρος και είπα ότι το είχα γράψει εγώ», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Λευτέρης Ζαμπετάκης.

Στο πλευρό του ηθοποιού βρέθηκαν συνάδελφοί του και πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το παρών και απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός, ήταν οι: Κατερίνα Γερονικολού, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Τάσος Τρύφωνος, Μαρία Φιλίππου, Γιώργος Λιάνης, Φάνης Μουρατίδης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη, Κική Τσόλκα και η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Alpha, Πίμη Φασούλα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More