Λία Τσουζντάν: Έτσι πέρασε το βράδυ με τον σύντροφό της

H Λία Τσουζντάν είναι ένα από τα μοντέλα που γνωρίσαμε τη φετινή σεζόν μέσα από το GNTM. Το 19χρονο μοντέλο κατάφερε από πολύ νωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ριάλιτι και με την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της να ξεχωρίσει κερδίζοντας τη συμπάθεια όχι μόνο τον κριτών αλλά και των τηλεθεατών.

Η Λία μπαίνοντας στο GNTM είχε μιλήσει αρκετές φορές για τον σύντροφό της Χρήστο ο οποίος ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισε όταν ήρθε στη χώρα μας και εκείνος που της έχει σταθεί όσο κανένας. Μάλιστα, τους είδαμε να φωτογραφίζονται και μαζί σε μια από τις δοκιμασίες επιβράβευσης με εκείνον να εμφανίζεται δίνοντάς της ένα υπέροχο μπουκέτο με λουλούδια.

Και μπορεί μετά την έξοδό της από το παιχνίδι πολλοί να υποστήριζαν ότι η σχέση τους έχει λήξει κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει αφού τα δυο παιδιά συνεχίζουν να είναι μαζί και μάλιστα πιο καλά από ποτέ.

Το βράδυ της Παρασκευής μάλιστα, οι δυο τους έκαναν κάποιες αναρτήσεις δείχνοντάς μας τον ρομαντικό τρόπο με τον οποίο πέρασαν το βράδυ τους.

Read More

And More